Over ons

LogboekenOnline is een ontstaan uit de behoefte van een grote GGZ-instelling met meer dan 200 locaties in Nederland. In het kader van 'integrale brandveiligheid' is samengewerkt met brandweer Arnhem (VGGM), adviseurs en installateurs.

LogboekenOnline is ontwikkeld door Synchro Adviesbureau Brandveiligheid BV. Synchro Adviesbureau Brandveiligheid BV adviseert diverse partijen, zoals gebouweigenaren, zorginstellingen, gemeenten en dergelijke over brandveiligheidsvraagstukken. Het adviesbureau spreekt de taal van de brandweer, omdat haar werknemers er hun sporen hebben verdiend en daar zelfs nog steeds actief zijn. Daarnaast kent Synchro Adviesbureau Brandveiligheid BV de wensen van facility managers. Hierdoor wordt altijd gezocht naar oplossingen die voldoen aan de wet- en regelgeving. Zo won het bedrijf in 2013 de Innovatieprijs Brandveiligheid voor het onafhankelijke online registratiesysteem LogboekenOnline.

Direct aanvragen

 

Sterk door samenwerking

LogboekenOnline is ontwikkeld naar aanleiding van de behoefte binnen een grote landelijke GGZ-instelling met meer dan 200 locaties in Nederland. In het kader van ‘integrale brandveiligheid’ is samengewerkt met brandweer Arnhem, VGGM, adviseurs en installateurs.